Kanelbullens dag

Tiden går fort och jag har varit så upptagen med jobb så när jag kommit hem sent på eftermiddagarna har jag varit så trött och ej kunnat blogga på några dagar. Men idag kom jag hem i lagom tid och det första jag gjorde var att hoppa in i duschen, gjorde att jag riktigt kände mig pigg och fräsch… Tänk vad en dusch kan göra när man är trött och hängig. Maken kom hem med kanelbullar för idag är det kanelbullens dag, hoppas ni också har fått en eller två idag. Vi mumsa dom till eftermiddagsfikat och det satt väldigt fint.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp