Okategoriserade

Tvättnötter

När man bor på landet så som vi gör, så har iallafall jag börjat tänka mer på vår miljö och på all skit vi släpper ut i den.  Har länge letat efter ett tvättmedel som är miljövänligt och hitta tvättnötter som jag vill prova. Till en tvätt lägger man 4 till 6 nötter i en liten tygpåse och sen kan man droppa några droppar doft olja på tygpåsen så att tvätten doftar gott. Nötterna kan man använda upp till tre tvättar så en tvättpåse bör räcka upp till ett år om man tvättar normalt… Ekonomisk också, det är ju bra! Hoppas jag får hem mina nötter i veckan… Ivrig på att prova om det fungerar och om tvätten blir ren.

Jag köpte mina nötter på jordklot.se

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *