Mitt hem

Det gick med ett huj

Hujahuja jag gav mig på att möblera om vardagsrummet utan min make hade hjälp med att dra möblerna med mattor. Högtalarna har inte fått sin plats ännu och gardiner skall bytas sen vill jag ha nya textilier på soffan. Ännu återstår att dammsuga och det gör jag när maken och Kaisu går på sin tur. Ett vardagsrum på dryga 20 kvm då får man tänka till både en och två gånger för att det ska bli bra och jag vet inte hur många gånger som jag möblerat om. Nu fick jag ändå bort en golvlampa som jag tröttnat på för länge sen. Palmen är ju också en växt som jag vill ha bort då den tar så mycket plats och den når ända upp till taket. Vi har haft palmen i närmare 30 år, när vi köpte den var den pytteliten. Ibland behöver man göra så lite för att förändringen ska kännas bra. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *