Sova under ett fönster

Möblerat om i sovrummet, flyttade hejvilt på allting. Sängen fick hamna under ett fönster… Ja jag vet att man inte ska sova under ett fönster men jag har haft sängen där från början när vi flyttade hit utan sömnproblem. Men enligt feng shui ska man låta energierna flyta fritt.

I feng shui talar man mycket om de fem elementen: trä, eld, jord, metall och vatten. Men också om chi, energin som finns i allt och som är i ständig rörelse. Bäst mår vi tydligen när chi flödar stilla – varken rusar fram eller står still. Chi rör sig från dörren och ut genom fönstren. Så ställer man sängen mitt i det flödet, kan man sova oroligt. Man ska även ha uppsikt över dörren det har jag när jag ställt sängen under fönstret och det är väl ett plus iallafall. Får väl se de första dagarna om jag börjar sova oroligt inte värre än att man flyttar sängen igen. Snyggt och ombonat tyckte jag att det blev, vad tycker ni? men även här vill jag byta textilier men just nu är det vardagsrummet som ska få nya textilier, sovrummet får vänta. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 345

Ett svar på “Sova under ett fönster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp