Mässa

Gick till Hälsomässan

Var en sväng ner till Hälsomässan som anordnades i lilla staden. Det var en del med folk där och jag fick mina chakran balanserade. Folk provade på olika metoder som mediala avläsningar, mental stayling vad nu det gick ut på vet jag inte, har aldrig hört om mental stayling. Det fanns att köpa en hel del som stenar, pendlar, stensmycken, oljor oljor och rökelse med mera. Jag visste att Annette Wickander skulle medverka där så vi fick oss en liten pratstund. Hon har två grupper på Facebook med många medlemmar Natur foto och andlig utveckling och Medial vägledning Annette Wickander.

Det var en bildbomb, och det var skoj på mässan.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *