Megaloppis

Ååååå vad gillar skarpt att gå på loppisar och auktioner, så roligt att hitta den just den där lilla prylen till hemmet. Både möbler och prylar i mitt hem är från fynd på loppisar och auktioner. Nu till helgen anordnas en stor loppis i vår lilla stad, jag var där förra gången som dom hade loppis.

WESTINGHOUSE ARENA
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 345

2 svar på “Megaloppis

  1. Hej Anita, jag är på jakten efter dedikerade bloggare att skapa samarbeten med för marknadsföringssyfte. Skulle du vara intresserad av uppdrag? Du får gärna höra av dig till mig så kan vi diskutera detaljerna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp