En helt vanlig dag

Balkong

Gråmulen dag, men det gör inte så mycket när jag var i Väsby och jobba idag. Vi åkte till ett fint bostadsområde där vi hade en lägenhet att fixa till. Om jag bodde i en lägenhet skulle jag vilja ha en sån här fin balkong. De var stora och hade jättestora blomlådor. Då skulle man kunna ha fina perenner fast man inte har en trädgård… Så fiffigt byggt tyckte balkongerna var. På vägen hem börja det spricka upp på himlen och kanske några solstrålar hinner titta fram idag.

Nu är det middag som väntar här, har inte bestämt vad jag ska tillaga men får nog titta i frysen vad som finns.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *