En helt vanlig dag

Har min sköna klänning

Skönt med söndag även fast vädret inte är på topp. Idag har jag lust att åka på tur, komma bort en liten stund från gården, kanske vara lite social. Men får väl se hur det blir med det. Nu först ska det plockas lite i torpet… Kanske på eftermiddagen kommer man på tur även om det bara blir en sväng med Kaisu.

Har iallafall klätt mig för en utgång med en klänning från Lindex som har följt mig i två säsonger… Men gud så härligt skön den är fast den har blivit lite stor på mig då jag har tappat många kilon på kort tid. 

Den passar så bra den här årstiden, då den värmer bra också. Leggings från Ellos.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *