Kläder

Propert klädda

Jag har ju hängt upp svartvita fotografier på hyllan som jag köpte på Mega loppisen. Ett kort är på mina tre systrar och jag. Och tanken slog mig att vi har kläder på oss från Sverige. Mamma har alltid berättat för oss hur välklädda vi var som barn. Och vilka fina kläder vi hade. Vi hade en faster i Sverige som skicka oss kläder från våra två kusiner som var några år äldre än oss. På så vis var vi alltid propert klädda.

Det är jag som har vita kläder, ännu idag tycker jag om vitt.

Men det har också medfört i vuxen ålder att man ska vara snyggt klädd. Nu bor vi ju på landet och här tycker jag om att ha slit och släp kläder på mig. Men åker jag in till staden då byter jag om alltid. Sen är det ju roligt med kläder.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *