Samarbeten

Sänglampor

Sponsrat inlägg

Godmorgon fina fredag och på er alla.

Har länge letat efter en sänglampa då våran gick sönder för flera veckor tillbaks. Jag brukar läsa böcker en stund på kvällen i sängen och vill inte då ha taklampan på. För ibland så somnar jag till boken och det är inte så roligt att behöva stiga upp mitt i natten och släcka lampan.

Har kikat runt på nätet och kom till Trademax som jag i mitt tycke har väldigt fina trendiga sänglampor. Har fastnat för dessa fyra snygga sänglampor. Trademax har ju också massor med annan fin inredning till hemmet.

Utan inbördes ordning heter dessa sänglampor Eklund, Bell, Husby och Lux. Svårt att välja men gissa vilken favorit min blev?

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *