Samarbeten

Finaste tunikan

Inlägget är reklam för Mandel Design och innehåller annonslänkar.

Brrrr vad kallt det är idag, har jobbat några timmar fram till 12.00 så idag hade jag en lättsam arbetsdag värre blir det imorgon. Min moster och kusin lämnar Sverige idag och återvänder hem till Finland. Det var väldigt trevligt med deras besök igår.

Älskar tunikor i alla dess former, mönster och färger. Tror det är iallafall ett plagg som jag använder flitigt. Så lätt att kombinera med byxor, leggings eller varför inte en snygg kjol. Mandel Design har några tunikor som följ mig i smaken.

Så snyggt med stor blommigt och den har även ett knytband. Den fina tunikan hittar du här. Märket är OBJECT


Den fina röda skjortunikan är för härligt snygg. Den hittar du här. Märket är VILA

 

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

  • Tina

    Vackra tunikor med tryck och härliga färger! Låter väldigt trevligt med att ha släktingar på besök.

    Önskar dig en fin kväll ?
    Kram Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *