Röda korset

Idag har man nog sett ut som dränkt katt, verkligen riktigt tråkigt höstväder med regn hela dagen.

Hann ta en tur till Röda korset och där fynda jag en liten byrålåda. Tog chansen att gå in dit då jag fick fina servetter från min kund idag. Hon vet att jag håller på med decoupage. 50 kr betala jag för den byrån och måla den behövde jag inte då den var vit. Piffa upp den med blek gul/vita blommor. Riktigt snygg tycker jag att den blev.

Det är så roligt när man hittar nånting i secondhand butikerna. Och så bra att nånting som inte passar den ene passar den andra. Lite återvinning är det ju.

Den har guldknoppar som passa bra med blommorna.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 345

Ett svar på “Röda korset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp