En helt vanlig dag

Hästar Hästar

Har precis kommit innanför dörren, känns härligt med helgen framför oss. Hoppas den går i sakta mak.

Visst är den ju för snygg och läcker.

Idag såg jag denna läckra fototapet på en häst. Passar verkligen i ung hästtokig tös rum. Den hade gått hem hos mig i ung ålder då jag älskade hästar och red lite till och från. Satte mig igen på hästryggen för några år tillbaka då jag ville prova om jag vågade. Har ramlat av sista gången som jag red som tonåring och då blev jag rädd. Men det gick jättebra när jag provade och inte hade jag glömt nånting. Hade en privatlärare, hon tyckte det gick så bra så hon tyckte jag skulle galoppera, men då sa jag ifrån för jag ville vänta några gånger tills jag kände mig mera säker. Nu har det inte blivit så mycket ridande men skulle älska att sitta på hästryggen igen.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *