En helt vanlig dag

Till Lövudden

Valde att gå på promenad tidigare. Åkte till Lövudden en plats som har en liten badplats och strövstigar. Min make har fullt upp med jobb i minst en vecka framåt och säkert blir det längre då dom ligger efter. Och då får jag sköta ruljansen på hemmaplan och Kaisu behöver komma ut på minst två promenader om dagen. Det räcker inte med att hon är ute på gården och springer runt utan hon behöver mycket motion.

Det var riktigt skönt och uppfriskande, vi ströva runt, satt och njöt i friska luften. Vi titta på när en båtägare gjorde iordning sina båt för vinterförvaring. Vi träffa andra hundar men Kaisu var som vanligt inte så intresserad av dom utan hon vill bara gå och läsa sin dagstidning. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *