Mitt hem

Vårt förra hus

Min make blir sen idag, han har varit på jobbet sen kl.6 imorse och är fortfarande där. Jag hoppas att den kommande vecka inte ska bli allt för stressigt för han.

Men jag och Kaisu vi har det lugnt och skönt denna lördag kväll men jag hoppas att MR kommer snart.

Tittade lite på fotografier och hitta några bilder från vårt förra hus inne i Västerås. Blev lite nostalgisk av att se dom för vi har ju många fina minnen därifrån. Det fanns ett rum där som jag gillade och det var gästrummet som vi renoverade sista året som vi bodde där. Speciellt fototapeten som vi satte upp på ena  väggen blev så snyggt. Rummet blev ljust och såg större ut än vad det var. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *