En helt vanlig dag

Fönstershoppa

Kaisu och jag har varit på en rundtur nu på förmiddagen. Först var vi ner till Vasa parken och sen var vi till City och fönstershoppa. Kaisu hon tyckte om att ströva på båda ställen och jag med. Trodde nog att det skulle vara en hel del juldekorationer i fönstren men dom har väl inte fått igång det ännu. Fanns en hel del som jag tyckte var snyggt men som sagt så idag blev det bara fönstershopping.

Vilken väg ska vi välja.
Bröd hade vi med oss.
Rosa ljung
Indiska har alltid snygga kläder.
Sväng till torget.
Mera torg.
Det här är ju jag… Pärlor, Pärlor
Den till vänster är så snygg.
Bamsekrukor.
Vitt och svart går alltid hem.
Mera kläder.

Vi var även till Vallby friluftsmuseum men det inlägget skriver jag senare idag. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *