En helt vanlig dag

Mitt arbete

En vanlig arbetsdag hos mig är alltid olika från dag till dag. Jag stiger upp klockan 6 på morgonen och normalt är jag ute hos första kunden vid 8 men idag blev det vid 7 sju tiden. Att driva eget är inte alltid så lätt i min bransch inom hemstädning. Har man inte nöjda kunder så förlora man i längden då man väljer ett annat städföretag. Nu har jag haft sån tur att de flesta kunder som jag har har varit med från första början. .. Så då är dom ju nöjda.

Det jag gör i ett hem är rengöra kök och badrum, dammar överallt och dammsuger och torkar golv. Och det är olika hur lång tid det tar men allt ifrån 2 timmar och uppåt. Konkurrensen är tuff så det är viktigt att man gör ett bra jobb alla gånger även fast orken inte alltid är med.

Nu ska jag fortsätta arbeta så jag blir färdig nångång idag.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *