En helt vanlig dag

Julfeelings

Har sån lust att börja julpynta, men det är för tidigt eller vad tycker ni? Kanske bara ta fram lite julbelysning och nån söt tomte. Fick iallafall köpa mig en vacker julstjärna, jag tycker om dom när de är röda och inte rosa. Rött hör ju till julen iallafall för mig. Men kanske man skulle ta in nån annan färg lite förändring skadar ju inte. Kanske blått, vitt och silver går ju också bra. Har ni börjat få lite julfeelings? Jag har det och vill så gärna nu att det blir första advent så att jag kan klä lilla granen för lilla julfirandet som vi har på lördagen vid advent.

Idag har jag haft en ledig dag förutom att jag var på ett hembesök och fick en nu kund. Härligt härligt med fredag även fast vädret har varit blä. Man kan nog säga att november har hittills har bara varit riktigt ruskväder. Så skönt att ha helgen framför och som gärna få gå i sakta mak. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *