En helt vanlig dag

Sorgen kom till oss

Igår vid lunchtid fick vi sorgens besked då min makes pappa, min kära svärfar gått ur tiden. Han somna in lugnt och stilla i den beundransvärda ålder 87. Så idag har vi båda varit hemma och försöka landa i sorgen. Telefonen har gått varm hos oss ända sen igår eftermiddag. Vi tog oss ut på en långpromenad idag med Kaisu, det var behövligt för oss båda och det var lugnt och skönt därute då vädret bjöd äntligen på lite solsken. Vi var ute i flera timmar och hade med oss fika som vi drack åt vid ett av fikaborden på Lövudden. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *