Min dag

Idag är ingen vanlig dag utan idag så fyller jag år. Ett år äldre undra om man har blivit något klokare. Skulle inte tro det utan jag känner mig fortfarande ung och till viss del lite omogen men full av barnasinnet kvar. Gjorde en snabbkaka med hallontäcke. Får bli till eftermiddagskaffe då vi tar min dag med ro då vi är i sorg här i torpet. 

 

 

 

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

Ett svar på “Min dag

  1. Grattis Anita Birgitta på din födelsedag!! Din kaka ser väldigt god ut och hoppas den smakar gott till kaffet.
    Hoppas att sorgen inte är allt för tung även om det är en kär nära anhörig. Sänder dig en kram på vägen.
    Önskar dig en trevlig dag på din dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp