Mitt hem

Morgonmys med decoupage

Godmorgon alla fina! Här sitter jag och morgonmys i värmen i mitt lilla torp. Jag är ju en morgonmänniska så jag har varit uppe med tuppen. Tycker det är så skönt med ensamtiden på morgonen då alla fortfarande ligger och sover.

Så den här morgonen har jag gjort decoupage på ett par enkla ljus. Satte dit domherrar. Min kund hade samlat en massa servetter till mig som jag fick igår. Så himla gulligt av henne. Tyckte det såg lite vintrigt och juligt ut. Sakta men säkert börjar julens inredning infinna sig hos mig… Så MYSIGT! 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *