En helt vanlig dag

Byta nationalitet

Nu är det inte många timmar kvar på denna söndag innan det är dags att krypa till sängs inför en ny arbetsvecka. Jag mjukstarta måndag med några timmar och sen på tisdag blir det att åka till Stockholm för event hos Houzz… Ska bli så spännande och roligt.

Men nu ligger jag raklång i soffan och läser era bloggar, kikar in på Facebook och skojar lite med en faceapp. Så här skulle jag se ut med en annan nationalitet. Fransk nationalitet skulle kanske passa mig då jag älskar Frankrike och Normandikusten. Skulle faktiskt kunna tänka mig att bo i Frankrike…men som sagt så är det bara en dröm. 

Nu får jag nog göra nån nytta och börja med att plocka bort disken, sen kan jag bara slappa och njuta resten av kvällen.

Ha det så gott och härligt på denna söndag kväll så ses vi snart.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *