Nu är det juligt hos mig

Inlägget är ett samarbete med OSCAR & CLOTHILDE och innehåller annonslänkar 

Nu har jag sett så många som har tagit fram julgranen, så fick det bli hos mig också idag. Fast det är lilla julgranen. Ni vet ni som följt min blogg att vi firar lilla jul till första advent. Granen fick i år silverkulor, ljus, glitter och en toppstjärna i guld. Fin tyckte jag att den blev. Till lilla jul tar vi fram en liten gran som sen är tänkt till julafton bytas till en stor gran. Men vi får se hur det blir med det för jag tycker jag kan ha den lilla hela julen ända till det dags att plocka ner den.

Hos Oscar & Clothilde kan du shoppa ditt fina julpynt.

Här hittar du en fin grisask med lock

Här hittar du en fin adventsljusstake i silver

Här hittar du en fin adventsljusstake i guld

Här hittar du julkula skridskor

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 320

3 svar på “Nu är det juligt hos mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp