En helt vanlig dag,  Event

Pannkaka blev det igår med mitt besök

Haha jag i min vanlig ordning kommer inrusande  till eventet hos Houzz igår med hela en halvtimme för sent. Som vanligt åker jag och min make iväg för sent sen var det jättesvårt att hitta en parkering i Södermalm. Rafsar åt mig en kopp te och smörgås och rusar in i föreläsningsalen med andan i halsgropen medan maken letar parkering. Kommer naturligtvis för sent för att lyssna på RebelWalls som skulle berätta sin framgångsrika resa med Houzz, de hade precis pratat färdigt. Men jag fick iallafall lyssna på det nya projekt som Houzz har på gång med Pro+. Men när jag satt där och lyssnade på Houzz så börja min mobil plinga med högt ljud, jag hade naturligtvis glömt att stänga av ljudet…det var väldigt pinsamt. Pannkaka blev nog mitt besök hos dom igår. Men i vilket fall som helst så hade vi trevligt i Södermalm. Efter eventet var vi hungriga så ett restaurang besök var ett måste.

Först tänkte vi gå och äta på restaurang Röde Orm men blev sugen på kinamat så vi gick till en Kina restaurang och åt god mat innan det var dags att driva hemåt. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *