Godmorgon!

Godmorgon på er alla!

Idag har jag vaknat med ömmande ryggvärk, tror jag kan ha legat lite konstigt inatt. Hoppas det släpper lite med morgongymnastik. Annars vet jag inte vart denna dag barkar iväg då jag har flera kunder idag att jobba hos.

Har ni sett att jag har fått in följa knappen för Instagram här i min blogg. Kika gärna in och följ mig så följer jag tillbaks. Du hittar mig här.

Hade lite problem med att få in den men fick hjälp av vår duktiga support på Delacay.

Nu får ni ha en underbar dag, jag ska fixa mig i ordning och åka till första kunden.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 320

22 svar på “Godmorgon!

  1. Fy vad jobbigt med ryggvärk.. Har också ont men det har jag mer eller mindre varje dag.. Vad roligt att du är författare! Jag vill också skriva en bok, har du skrivit något inlägg om tips för att skriva en bok? Annars får du gärna skriva ett sånt inlägg 😀

  2. AJ på ryggen och det är så svårt att veta vad det är. Jag hoppas att det snart går över.
    Vad bra att du fått till instaknapp! Lättare att hitta då.

    Kram

  3. Tråkigt att vakan med smärta hoppas gympan hjälpte dig till det bättre. Nu följer jag dig på insta själv heter jag kamillaskamra. Ha det gott idag.

  4. Usch så tråkigt med ryggvärk, hoppas den släpper snart! Har också oerhört ont i både rygg och mage idag ? Jag följer dig på Instagram nu också ?

  5. Usch att ha problem med rymmen är ju aldrig kul! Hoppas det gav med sig tillslut. Blev ju toppen med följa knappen där, roligt! Massa kramar fina du <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp