Tidig julklapp

Ibland så undra jag hur gulliga och fina mina kunder är. Idag fick jag en tidig julklapp från två av mina kunder som bor i samma trapphus och våning. Har gått nu hos dem ett par månader och dom teckna abonnemang samtidigt. Julklappen som jag fick var en jättefin korg med lock och en massa godsaker i. Korgen kan jag måla och göra decoupage på precis så som dom hade tänkt. Jag kan bara säga att jag blev jätteglad över julklappen och tusen tack.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 320

20 svar på “Tidig julklapp

  1. Visst blir man glad och varm ända in i hjärtat när kunder visar så fin uppskattning!? Då förstår man att man själv har lyckats göra något bra för någon, och det är alltid lika glädjande!❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp