Samarbeten

Roligaste hobbyn

I samarbete med Skapamer.se

Igår kväll satt jag med min hobby, med att måla och göra decoupage på den fina julpresenten jag fick från mina kunder igår. Har ni aldrig provat decoupage förut kan jag i ärlighetens namn bara säga att det är väldigt roligt. För det mesta gör jag det på små möbler, hyllor men även på småprylar som denna fina korg. Och korgen får bli en förvaring för julknäckebrödet.

Så här fin blev min korg

Före bild

Efter bild

Beroende vilken hobby man håller på med så har Skapamer.se massor med olika tillbehör och till decoupage finns det lim, decoupagepapper och bokmärken.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

23 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *