Jul kaffet

Kaffet till lilla jul är ett måste. Dukning med mitt senaste tillskott, en jättefin kaffeservis i finaste benporslin och köpt på Tradera. Tänkte jag skulle inviga den på julafton men kunde inte hålla mig då den passar lika bra till lilla jul.

Bakade till kaffet sockerkaka med saffransmak som blev jättesaftig och god. Kaisu satt som vanligt med oss vid bordet snällt utan att tigga. Men hon vet att även hon får en bit att smaka på. Och det är klart att hon får hon är ju en familjemedlem och världens sötaste för den skull också.

Summering av våran lilla jul har varit ljuvligt härlig.

Läste på en blogg som Netti Starby skriver. Brukar läsa hennes blogg varje dag. Hon skriver så bra och tipsar om bra saker. Idag skrev hon om sin Ikea vas som hon satte ljusslinga i och vips så blev det en fin lampa. Det roliga med här att jag gjorde likadant igår med en färgad ljusslinga som jag inte visste var jag skulle ha den. Nu står den fint på golvet och Nettis blev lika fin om inte finare.

 

Nettis blogg hittar du HÄR

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 343

17 svar på “Jul kaffet

 1. Åh vilken fin servis. Man kan verkligen fynda underbara saker på tradera och så vidare. Jag var och handlade ljusstalkar idag på en second hand butik här där jag bor och jag är sååå nöjd! Dessutom var det halva priset på allt så jag tror jag bokstavligen studsade hel sen haha 😀 Hoppas du får en underbar jul! 😀 // Petra Elisabeth

 2. Åh men den var ju superfin, klart du inte ska vänta med att använda den. Passar ju verkligen toppen till jul. Sockerkaka med saffran, mums! Gjorde du något för att den inte skulle bli torr med saffran?
  KRAM

 3. Du har rätt, servisen var otroligt fin. Du förmedlar så mycket julstämning genom dina bilder att hela kroppen nu skriker efter julen.
  Oavsett hur gammal jag blir så är och förblir julen en riktigt magisk högtid.
  Den har eventuellt blivit lite stressigare med åren och ökat antal barn men likväl magisk och känslan på julaftons kväll uppväger all stress i hela världen.

 4. Vilken vacker servis du fyndat på Tradera. Förr var jag mkt på TRadera. Ser att jag nu mäste se om inte jag kan göra några fynd där snart också

 5. Men oh så fantastiskt fint. Tack för bilderna, det blir en hel annan känsla när men får se det man skriver om. ?

 6. Vilket fynd du gjort med servicen. Älskar när man hittar och får hem någon annans antagligen högt älskade sak (så tänker i alla fall jag när jag fyndar gamla saker på loppis)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp