En helt vanlig dag

Lilla jul och julmarknad

Idag har vi glad lilla jul hos oss och då dagen till ära så åkte vi till Vallby friluftsmuseum gammaldags julmarknad. Det var massor med folk trots det dåliga väder. Men regnet höll sig borta under vår stund där.

Där var många marknadsstånd med allt ifrån juldekorationer och massor med julgodsaker. Brända mandlar var ett måste, de är så goda. Jag var in i hemmet för pepparkaksbak och där inne var varmt och mysigt och hela rummet lukta pepparkakor. Man kunde åka häst och vagn runt hela friluftsmuseumet och det var det många som gjorde men inte vi för vi hade Kaisu med oss.

Idag blev det smak av julen då vi ätit skinka, kolrotslåda och potatislåda. Hur gott som helst. Till eftermiddagskaffe blir det glögg och pepparkakor och en sockerkaksbit. Frid och fröjd hela lilla jul dagen.

Nu får ni njuta en bildkavalkad.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

10 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *