Adventskaffe och våran Kaisu

Idag blev det adventskaffe hos syster Pia inne i lilla staden en stund på eftermiddagen. Hon hade bakat både lussekatter och muffins och sen bjöd hon på små godsaker som choklad och nötpraliner. Blev en trevlig pratstund då vi inte träffas så ofta. Men allt har sitt slut och strax efter fyra var det dags att börja köra hemåt då Kaisu troligen vänta på oss.

Nu blir det tuffa veckor för mig fram till jul. Mina kunder vill ju ha extra städat inför jul och mellan arbete och all julpyssel så kan jag bara se att det blir tufft. Planerar till nästa helg att göra jullådor så har jag iallafall dom färdiga. Sen kommer julbaket också eller ska man bli så lat i år att man köper färdigt? Vill ju också kunna njuta i julmånaden och inte känna nån stress även om jag har blivit bättre med att stressa ner inför jul för julen kommer vare sig du vill eller inte.

När vi kommer hem så berättar våran son att han kände en knöl på Kaisu bröst. Ååååå min gud vad oroliga vi blev för vi var också kände efter och mycket riktigt så är det en ganska stor knöl som inte ska vara där. Hon verkar inte ha ont men vi bör nog ha uppsikt på henne och försvinner den inte så blir det veterinären som får att kolla henne.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 349

16 svar på “Adventskaffe och våran Kaisu

 1. Hoppas att det bara är en fettknöl ni hitta!!
  Tycker du inte att det är kul att baka och att det inte ger dig bra energi utan tar din energi så gör det inte! Färdigt är också gott och det är ju det som är det viktiga om man inte gillar själva skapelsen av bullen/kakan!
  Hoppas att det inte blir allt för stressigt på jobbet<3

 2. Åh vilken godfika ni har avnjutit idag det är ju inte fel. Hoppas ni inte behöver åka till veterinären med eran hund det skulle vara så tråkigt :/

 3. Hoppas det inte är nåt knas med knölen. Men det är väl kanske bra att kolla upp, men förhoppningsvis försvinner det ju av sig självt 🙂

  Tycker absolut att man kan unna sig färdigköpt om det blir för stressigt annars, julen ska ju inte vara stress och press. <3

 4. Åh de fyrfota vännerna är ju familjemedlemmar och det är så jobbigt när man behöver vara orolig för deras välmående!
  Du gav mig för övrigt just inspiration till att bjuda över min syster på fika i dagarna, tack!

 5. Oh vilken fantastiskt god fika systern hade ordnat ? Kan man dra ner på ambitionen med alla julförberedelser så tycker jag att man ska göra det. Hoppas allting löser sig och att knölen visar sig vara en fettknöl ?

 6. Vår vovve hade också knölar, han hade fettknölar vi kollade upp det flera ggr och det var fettknölar allihopa, så kan säkert vara det nu med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp