Starta blogg på Delacay

Efter mitt uppehåll från bloggandet så har jag igen kommit igång med blogga.  Gjorde ett uppehåll då jag skrev min bok,  under 1,5 år valde jag då att stänga min dåvarande blogg helt och hållet. Skrivande tog så mycket tid så att blogga var det inte på tal om.

Jag har genom åren varit på olika bloggportalen men känt att ingen riktigt har passat mig, så när jag för cirka fyra månader sen halka in på Delacay kände jag att det var dags att börja blogga igen efter att jag läste och fick information om portalen. Det bästa var att dom gick genom wordpress och hade ett nytänk som jag tyckte lät bra, speciellt då jag var van med wordpress. Men det som blev min förvåning och till glädje också var att redan från början så fick jag många besökare/läsare och som successivt har ökat hela tiden. Och det klart läsare till bloggen vill man ju ha. Och när man behövt hjälp från dom så har hjälpen varit nära då dom svarar snabbt.

Så du som har funderingar att börja blogga eller byta portal varför inte starta blogg på Delacay och ge dom en chans.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

13 svar på “Starta blogg på Delacay

  1. Oj denna portal har jag aldrig hört talas om faktiskt. Jag ska gå in och kolla vad det är för några. Jag trivs bra på Bonniers men ska kolla ändå. Kram

  2. Jag har bara läst en blogg på denna portal. Kul att hitta en till blogg. Känns inte som att det är en så stor portal än men jag kan ha fel. 🙂 Jag har bloggat på blogg.se i 11 år och det är min lilla bebis. Har svårt att se mig blogga någon annanstans. 🙂

  3. Har sett lite reklam för portalen tidigare men inte riktigt kollat närmare på de men den verkar ju superbra! Har de en egen app? & hur funkar de att följa och kommentera hos de andra på portalen? ?

  4. Alltid kul med ny bloggportal! Tycker de som finns nu inte riktigt håller måttet faktiskt, förutom Blogspot. Hoppas att denna är bättre 🙂 Bara att de kör med WordPress som verktyg är ett plus bara det 😀

      1. Jag får väl erkänna att jag inte betalar många kronor för mitt webbhotell, men jag har betalat så det räcker för närmaste två åren 😀 Deras service är iallafall toppenbra trots att jag betalar väldigt lite 😀 Men jag är som sagt bunden ett bra tag framöver…

  5. Den portalen har jag blivit nyfiken på. Ska in och kika. Just nu är jag på Nouw men den strular alldeles för ofta ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp