En helt vanlig dag

Starta blogg på Delacay

Efter mitt uppehåll från bloggandet så har jag igen kommit igång med blogga.  Gjorde ett uppehåll då jag skrev min bok,  under 1,5 år valde jag då att stänga min dåvarande blogg helt och hållet. Skrivande tog så mycket tid så att blogga var det inte på tal om.

Jag har genom åren varit på olika bloggportalen men känt att ingen riktigt har passat mig, så när jag för cirka fyra månader sen halka in på Delacay kände jag att det var dags att börja blogga igen efter att jag läste och fick information om portalen. Det bästa var att dom gick genom wordpress och hade ett nytänk som jag tyckte lät bra, speciellt då jag var van med wordpress. Men det som blev min förvåning och till glädje också var att redan från början så fick jag många besökare/läsare och som successivt har ökat hela tiden. Och det klart läsare till bloggen vill man ju ha. Och när man behövt hjälp från dom så har hjälpen varit nära då dom svarar snabbt.

Så du som har funderingar att börja blogga eller byta portal varför inte starta blogg på Delacay och ge dom en chans.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

13 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *