Orber

Hejsan fina måndag och på er alla. Hoppas ni får en fin dag.

Kommer ni ihåg att jag har skickat in min bild för analys? Nu har svaret kommit…kanske inte riktigt vad jag förväntade mig men ändå delvis.

Har ni hört talas om orber och har ni sett nån nångång? Orber är små ljussken som man kan se på bilder ibland sägs att det är änglar eller andar som visar sig. Själv blev jag lite förbryllad när jag såg fotot då dessa sken visade sig på skuggsidan av mig och jag kunde snabbt konstatera att det inte var damm i kameralinsen. Det som jag vill gärna tro på är att de är orber och som analysen visade sig att det var. Men det som jag även fick till svar var en avläsning som löd så här på engelska.

​This feels like two angels are with you here one is you guardian angel and another is angel of healing – you are being assured that you are loved and that you need to let go of whatever no longer serves you ans know that something much better is on its way,you also need to heal your heart and be open to new things at this moment.

Visst låter det spännande men samtidigt som jag behöver jobba lite med mig själv. Men i slutändan är det upp till mig själv vad jag ska tro på. Väljer jag att det är  orber eller damm?

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 343

29 svar på “Orber

  1. Spännande! Hade ingen aning om att man kunde skicka in bilder på analys! Vilket underbart svar du fick. Jag älskar sånt där. Det får vardagen att kännas lite mer magiskt. Dock är jag ju så tråkig när det kommer till sånt här och har svårt att tro på allt som inte kan bevisas, trots att jag hade velat! Hoppas du får en underbar måndag! 😀 // Petra Elisabeth

  2. Lever tycker jag att vi går på för visst vore livet ännu mer fantastiskt om vi fick känna att änglar valde att husera just vid oss?

  3. Åh vad spännande. Tänk att jag funderade härom veckan var fenomenet orber tagit vägen. Har inte läst eller sett det uppmärksammas på många år. Kul att kunna skicka in bilder för analys.

  4. Härligt att få en bild tolkad och visst är det bra och nyttigt OCH spännande att få höra saker om sig själv. Order och änglar finns omkring oss <3
    Ha en fin dag!

  5. Jag tror man måste vara öppen och mottaglig för att förstå detta. Även fast jag tycker det låter helt fantastiskt att ha änglar kring sig så kan jag inte tro på sånt. Dock kan jag inte låta bli att bli lite nyfiken.

  6. Så spännande! Jag såg orber väldigt tydligt en gång fast framför ögonen på mig och inte på bild. Blev dock rädd och sprang ner till mamma då det var mitt i natten haha.

  7. Jag har svårt att tro att vissa saker skulle vara damm eller ljuspunkter som kommer av naturliga saker, jag tror oftast på det andliga. Sånt är så intressant. Det var fina färger på orberna iallafall.

  8. Har aldrig hört talas om orber men tycker att förklaringen lät väldigt vacker. Om du kan så tycker jag att du skall tro på den. Att ha två goda änglar vid sin sida kan ju inte vara annat än positivt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp