Samarbeten

Ekologisk te från London The Exchange

Inlägget innehåller annonslänkar

Te, Te i massor har jag hittat hos London The Exchange och till och med ekologisk.

Här hemma hos oss dricker vi te till och från hela tiden. Men då dricker vi te som vi får från min makes familj i Iran. Jag blev van tedrickare när jag träffa min make för 32 år sen. Ytterst sällan köper vi de vanliga tesorterna som finns i matbutikerna.

Under vinteråret dricker vi lite mera för då är det så gott att värma sig med en kopp rykande het god te kanske med smak av frukt eller örter. Vi brukar även skippa middagen ibland och göra varma smörgåsar som är så gudomligt gott till te.

Att det nu finns ekologisk te online är jättemycket i mitt tycke. Sen att London The Exchange har ett sånt brett sortiment när jag var in och kikade är bara ett plus i kanten för man kan prova sig fram till sin favorit eller favoriter.

London Tea Exchange säljer endast ekologiskt te. Alla deras teer kommer från te-gårdar med goda arbetsförhållanden, rättvisa löner och stöder lokalsamhället på något sätt. Det kallar jag hållbar utveckling.

Jag själv vill prova deras teer med fruktsmak som jag tyckte lät jättegott då jag älskar fruktiga te sorter. Sen hitta jag även deras teböcker som är gjorda av plåt och innehåller lösviktste eller i påsar. Naturligtvis kan man ju köpa hem dessa teböcker till sig själv för teböckerna är väldigt fina. Men det allra bästa är att ge bort teböcker som en gåva eller varför inte i julklapp då julen snart står och knackar på dörren till en te-älskare, skulle tro att det skulle bli väldigt uppskattat.
Dessa teböcker blev jag nyfiken på.

Magic Fruits Assorted Collection

Ett urval av fyra Magic Fruit-teer.

Miniature Love Story Volume I

Love story 1 mini

Love it Love it köp te online

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

22 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *