En helt vanlig dag

Vacker lykta

Vilka fina kommentarer jag fick igår dagens inlägg om orber… Det tackar jag för. Och du hittar inlägget HÄR

Kanske det kommer fler inlägg om orber.

Idag tänkte jag visa vad jag klickat hem i min poängshop. Brukar varje år klicka hem en julklapp bara till mig själv. Under ett år samlar jag på mig poäng varje gång som jag använder mitt supreme Card så till till julen brukar jag köpa upp mina poäng. Ibland blir det en nyttogrej för köket eller nånting som jag har bra användning för. Men i år blev det en vacker ljuslykta med ledljus. Har flera lyktor i mitt hem som jag gillar, vissa har jag köpt och några stycken har jag fått i present. Men som sagt i  år blev det en svart snygg lykta.

Nu ska ni ha en underbar dag!

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

17 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *