Bästa julklappen

I samarbete med upplevelse.com och innehåller annonslänkar 
Nu har kommit på vad jag skulle kunna tänka mig att ge bort i julklapp till en mycket speciell person i min närhet. En tjej som älskar livet och tycker det är roligt att gå på olika upptåg och som betyder väldigt mycket för mig och jag är så glad att jag har henne i mitt liv. Vi båda älskar choklad och vilken kvinna gör inte det? Julklappen som jag vill ge är en chokladprovning och som även finns i våran lilla stad.
Nu är ju jag ganska egoistisk så jag vill gärna beställa för två och hoppas att jag får komma med på ett hörn. Vi två på en chokladprovning skulle vara pricken över iet och verkligen vara roligt och en härlig upplevelse. Att mumsa choklad det tackar man inte nej till. Sen att man får lära sig mera om chokladbönans historia och lära sig mera om chokladens olika smaker och hur man bäst avnjuter choklad låter ju både intressant, spännande och framförallt smaskigt gott. Och det är ju ingen ansträngande upplevelsejulklapp utan det är bara att boka tid och infinna sig på plats när det så är dags. Så det tro jag verkligen att hon skulle uppskatta och tycka vara skoj. Bästa julklappen helt enkelt.
Här hittar du chokladprovningen som jag tänker på. Och här hittar du flera upplevelser hos upplevelse.com
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

15 svar på “Bästa julklappen

  1. Är ditt hår i behov utav en riktig vitaminboost? Då tycker jag verkligen att du ska kolla in dagens lucka i min julkalender! 🙂 Där har du nämligen chansen att vinna ett “Vitamin Moisture Shampoo” och en “Vitamin Moisture Conditioner” från det ekologiska och naturliga varumärket MOSSA. Perfekta produkter för att tillföra näring till ett vintertrött hår! Klicka på länken nedan om du vill vara med och delta i tävlingen 🙂
    https://martinaolsson.myshowroom.se/126380/julkalender-lucka-6-7/

  2. Det är riktigt intressant och gott! Sånt vill jag också gå på, jag kunde gå 2 för 1 hos http://www.zebeda.se men hade svårt att komma dit, så tråkigt!
    Har vart i deras butik ett par ggr och där fått lite fakta om bönan och andra intressanta saker! Det där tror jag blir en uppskattad present.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp