En helt vanlig dag

Författarbloggar på Delacay

Nu hände nåt väldigt skojigt på bloggportalen Delacay som jag bloggar på.

Nu har dom gjort en sida med enbart författarbloggar och har skrivit några rader om mig. Sen berätta dom för mig att dom ska optimera sidan på Google för fler besökare, låter ju alla tiders. Redan från början när jag börja blogga på denna portal så kände jag att här kommer jag trivas och verkligen känner mig hemma. Dom gör allt för att man ska få många besökare till sin blogg och dom kan verkligen sin sak.

Hoppas det kommer in fler till sidan,  skulle vara så roligt att få läsa era författarbloggar. Här klickar du för att komma till sidan med författarbloggar.

Jag är evigt glad och nöjd att jag hamna på Delacay och att dom sen är så bra och begåvade är super superbra.

Läser gärna era författarbloggar så börja blogga på Delacay som jag gör. Jag bloggar från den lilla staden Västerås och på bilden ser man stadens fina belysning i mörkret. Jo jag kallar Västerås till lilla staden som har en småstadsmentalitet som är så skön och staden är liten om man jämför med vår huvudstad, Göteborg eller Malmö.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

10 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *