Har ni märkt det är fredag

Hej på er har ni märkt att det är sköna fredag idag och faktiskt min äldsta sons födelsedag ? Stort GRATTIS FINA SAMI!

Hade en lugn arbetsdag så jag fick mycket tid över, men innan hemgång åkte jag och hämtade ut min lykta, den var mycket finare i verkligheten. Åkte hem och beredde plats för lyktan som hamna i min fina vägg nisch, där brukar jag alltid ändra när lusten faller på och sen gillar jag min lilla hylla nisch i väggen.

Troligtvis blir i det i kväll att åka och fira min sons födelsedag annars blir det under helgen. Sen ser jag framemot att träffa min barnbarn som jag alltid längtar efter.

Drivveden som jag gjort decoupage har jag plockat i min hemstad, naturen kan man hitta mycket fint. Flaskan med stenar och fotografi på min mormor och morfar bara älskar jag. Ljusstakar har jag fyndat på loppis. Sen en påse med doftande lavendel. Det är min nisch som den ser ut just nu.
Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

5 svar på “Har ni märkt det är fredag

  1. Grattis till din son i efterskott, hoppas han fick en underbar dag!
    Min son fyller år idag, tyvärr bor han långt ifrån oss (han i Sverige och vi i turkiet) så vi har firat honom på facetime och mer firande blir det när han kommer hit inför julafton 🙂

    Hur gammal är sonen och ditt barnbarn?

    Kram kram

  2. Oh, stort grattis! Hoppas sonen haft en underbar dag! Lyktan är fantastiskt fin ? Ha en fortsatt trevlig helg ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp