Drömfångare

Städat hela lilla torpet nu på förmiddagen. En bra dag att städa på då det är grått och trist ute idag. Det här gråa vädret har hållit i sig länge nu så nu får det nog vara slut på det. Låt solen skina imorgon då jag ska iväg till Sala på ett möte strax efter 12.00 ska bli spännande och se vad det resulterar i.

Hängde även upp min drömfångare ovanför sängen där de ska hänga för att man  ska drömma fina drömmar och låta mardrömmar fångas upp av drömfångaren. Nu har ju jag bara den  till dekoration för jag tycker att dom är så fina och min har blåa fjädrar som passar i mitt somrum som går i blått.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 349

5 svar på “Drömfångare

 1. Har du egen domän nu? Jättefin sida, jag själv hoppas kunna byta bloggplats eller starta en egen domän men har inte orkat än. Kommer ändå att ha kvar bloggplatsen för den är så inarbetad nu och jag får ju en del uppdrag.

  Jag gillar inte heller detta grå trista väder. Nu får snön komma snart. Du har ju en ursnygg drömfångare, gillar färgen. Jag har haft 3 st men nu är dom så slitna så jag skall köpa mig en ny. Sala är ett ställe vi åker till ibland för det är fint och välbevarat

  Hoppas allt är väl med er också. Tack för din kommentar

  Ha nu en fin Andra Advent
  Kram från
  Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp