En helt vanlig dag

En ny utmaning

Idag var det sol mitt på dagen, det behövde jag verkligen, har dansat mig igenom hela dagen på lätta fötter. Var även en tur till Sala och skrev kontrakt med ett socialt företag. Så nu ska jag bygga upp en verksamhet i Västerås och kringliggande städer. Jaja jag vet mera jobb för mig men tror ändå att det kan bli bra i slutändan. Som person är jag en sån som hoppar på olika projekt där jag kan se att det kan bli något bra av det. I framtiden kan jag även bli delägare i företaget och blir det så lägger jag mitt egen verksamhet på vila. Att vara med och integrera långtidsarbetslösa tillbaka till arbete känner jag är både givande och en utmaning. Både samhället och den arbetslöse måste ju tjäna på det.

Nu när jag kom hem efter nära tre timmar i Sala så var det kaffe som jag först behövde när jag kom innanför dörren. Efter en stund kom jag på att jag inte tagit fram min fina tomte i keramik. Det vara bara att leta fram den och nu står den på byråskåpet i hallen. Tror inte att jag tar fram mera julpynt förutom att jag letar efter en rund julduk till matbordet i vardagsrummet. Inte det lättaste får jag nog säga, så har ni några tips får ni gärna slänga in en kommentar på var jag kan hitta en fin julduk.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *