Fråga mig själv?

Berättar lite om dig själv. Vem är Anita Birgitta?

Åh, ja, vem är jag? Det finns så mycket att säga! Men om man ska beskriva mig lite kort kan jag säga att jag är en glad och positiv kvinna som verkligen njuter av livet! För mig är det viktigt att kunna se det positiva även i negativa situationer. Att vara glad och ha en positiv livssyn, ha balans och harmoni i livet, att må bra både fysiskt och mentalt. Att stanna upp, dofta på rosorna och njuta av livet, det som ges här och nu. För mig är det viktigt att kunna se det positiva även i negativa situationer.

Hur du samlar energi?

Jag får faktiskt otroligt mycket energi av det vardagliga i vardagen. Men självklart också i vila. Jag samlar energi genom att vara ute naturen, i vackra miljöer och umgås med nära och kära. Att inte göra något alls är också viktigt.

Har du nångång upplevt “Magic moment”?

Jag fyller mig själv varje dag med tacksamhet för det jag har och den jag är. Det gör jag flera gånger varje dag. Stannar upp och njuter där jag är.  “Magic moment” har det funnits många i mitt liv, kan inte säga vilket som var störst men som när jag första gången höll mina barnbarn i famnen det var verkligen ett “Magic moment”, och ett annat som hände för några år sen när jag upplevde en fin och härlig kontakt med en viss person. Sedan finns det många fler magiska stunder i mitt liv. Allt detta positiva samlar jag på mig och tar fram när jag behöver det lite extra som när det är lite tungt…Jag har en enorm stark tro på att det mesta i livet sker av en mening även om det just där och då kan upplevas helt meningslöst. För mig har det varit så att när det har gått en tid, då har jag trots allt alltid sett en mening med det.

Två tänkvärda livs råd, vad skulle det då vara?

Oj, vad svårt med två råd! Men ett är att du är fri att när som helst fatta ett nytt beslut. Var inte rädd att bryta gamla mönster som inte ger dig den styrka och energi du vill ha, våga prova nya vägar. Livet är fullt av möjligheter och du kan fatta nya beslut om du inte är nöjd. Det andra rådet, och det är egentligen det viktigaste! Du är den viktigaste personen i ditt liv. Du är den enda personen du med 100% säkerhet vet att du ska leva med tills du dör. Du är starkare än du tror!…Lyssna ofta på dig själv och ditt hjärta.

 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 328

18 svar på “Fråga mig själv?

  1. Så härliga svar du ger! Det där om att bryta gamla mönster är så viktigt, lätt att man fortsätter med samma saker bara för att man alltid gjort det. ?

  2. Gillar dina svar, de kändes väldigt äkta och genuina. Håller med om man är sin egna viktigaste person, jag är ju den enda jag ska leva med 24/7 tills döden kommer. Viktigt o lyssna på vad man själv vill ibland.

  3. Ja ibland behöver man svara på den frågan, vem är JAG. Just nu vill jag helst inte tänka på det för jag är inne i en period då jag bara tänker på döden. Så hemskt. Tack för ditt upplyftande inlägg <3

  4. Dina råd tar jag med mig på min vandring genom livet. Jag tycker att du känns som någon som säger vad du tycker, lite rakt upp och ner sådär. Jag uppskattar sådana människor. Gillar även hur du bjuder på dig själv här på ett personligt sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp