Stjärnströsslat mina dagar

Här är en väldigt upptagen bloggare som inte har hunnit med allting på sista tiden. Men ändå ser jag ljust på framtiden och det känns som jag åtminstone har fått lite vind i segel. Det är så skönt att känna lugn och harmoni i vardagen som flyter på här. Sitter och blickar lite bakåt i tiden och känner att det har funnits både härliga glädjestunder, härliga möten och människor som har stjärnströsslat min vardag den senaste tiden, att ha förmånen att få finnas i dom och uppleva dessa dagar är inget som jag tar förgivet utan jag tackar varje dag som får mig att känna detta lyckorus. För mig har det också varit en tid av att acceptera att jag är väldigt intuitiv en förmåga som inte alltid varit lätt att hantera men jag har alltid gjort så gott jag kunnat med de förutsättningar jag har, där och då….men det viktiga är att jag kan stanna upp och lyssna inåt och gå lite på djupet och det tror jag att alla behöver göra till och från och inte fastna i ekorrhjulet som så många gör. Nu är snart denna dag till ända och redan måndag imorgon som jag ser väldigt fram emot…SÅ MÅNDAG VISA DIG SNART FÖR JAG LÄNGTAR EFTER DIG!

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!
Inlägg skapade 301

8 svar på “Stjärnströsslat mina dagar

 1. Härligt när jag ser att många längtar efter måndag. Själv tror jag att det är värsta dagen på veckan ;). Helgen är slut ( jag njuter varje helg av stillheten och lugnet ) och veckan känns lång… Men i slutändan harr ju alltid eller oftast veckan varit otroligt härlig.
  Ha en fin måndag <3

 2. Åhh du är så vacker vännen 🙂 sv; Åhh de är så fint med rosenkvarts hörredu 🙂 färgen är så jag 😉 rosa hihi 😉

 3. sv; Ja visst är de? Äsch är inte storleken som räknas, kan nog finnas i alla storlekar, kanske inte just på Laeckras hemasida men finns andra hemsidor 🙂 Du är vacker precis som du är 🙂 <3

 4. Vilken fin rubrik. Jag är också intuitiv och även högkänslig så jag känner igen mig i det du skriver. Julen är verkligen en tid för eftertanke och man blickar tillbak och funderar. Du beskriver det så härligt med dina ord. Jättefin bild på dig

  Ha nu en fin tisdag
  Kram från
  Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp