Event

Julbord anordnar Tim för Malmös hemlösa

Tim som tog det fina initiativet att servera Julmat till Malmös hemlösa på självaste julafton.

För att hjälpa Malmös hemlösa anordnar Tim Rydeström ett gratis julbord på julafton, tillsammans med vännen och restaurangägaren Fredrick Eriksson.

Platsen är på Charlie’s Burger i Malmö Claesgatan 8. På julafton kl. 17.00

Middagen, som planeras räcka till 500 personer, betalas ur deras egen ficka. Han säger själv att om han kan få en enda människa glad och varm på julafton, då känner han att det har lyckats, säger Tim.

Fredrick ägaren av restaurangen

 

På självaste julafton från kl 17.00 serveras klassiskt julbord för upp till 500 hemlösa i Malmö. Ett väldigt fint och hedervärdig gest anser jag att detta är från dom, helt enkelt vardagshjältar men ändå mycket stort dom gör. Och absolut värt att skriva om. Önskar bara att ni alla av mina läsare delar detta inlägg på era sociala sidor som Facebook och Instagram så att det får en stor spridning ner till Malmös hemlösa. Tim och vännen har startat ett evenemang på Facebook som ni hittar HÄR

Såna här fina människor blir man så glad över att dom finns. Att göra ett sånt här event på julafton och inte tänker på sin egen del utan på alla bortglömda hemlösa människor får mitt hjärta att glöda.

DELA NU FINA LÄSARE HEJ VILT SÅ KOMMER DET HÄR BLI EN SUCCÉ!

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

4 Comments

  • Johanni

    Alla goda krafter och alla goda exempel behövs, ibland känns det som att mörkret dominerar, så till den milda grad att jag ibland blir mörkrädd. Och då, när det känns motigt och tungt behövs det inte alltid så mycket mer än en gest, någon som gör, istället för att klaga. Det löser inte de stora problemen, men saker känns alltid bättre med en full mage!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *