En helt vanlig dag

Tuff dag. Jag lever, Jag lever!

Jag lever, Jag lever! Med nöd och näppe. Verkligen en tuff dag måste jag nog säga och likaså imorgon. Först så känner jag mig lite flunsig och feber har gått upp och ner i flera dagar. Och ovanpå det så hade jag en bokning sen tidigare hos en av mina kunder som bott tillfället i Malmö. Och nu är dom tillbaka i vår lilla stad. De flyttar till villa imorgon så idag har jag packat ner deras trerummare i staden och imorgon blir det att packa upp. Hela sex timmar tog det för mig då jag var själv och jag räknar med mera timmar imorgon, men då hoppas jag att jag mår lite bättre.

Den har bilden är tagen julen 2015 i från vårt gamla hus inne i staden.

Vädret är inte heller på topp i här ute på landet. Grått och trist och lite av snön som kom har töat bort. För se om det hinner komma mera snö till julafton. Både lördag och söndag kommer jag vara upptagen med de sista julbestyren. Då ska den sista maten tillagas. Maken ha fått en köplista på alla matvaror jag behöver för att kunna laga julmaten. Själv hinner jag inte till nån butik utan det är makens uppgift i år.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

7 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *