En helt vanlig dag

Juldagens sköna morgon

Mysfaktorn är på topp!

Nu sitter jag här på juldagens sköna morgon och julafton är passerad. Vi hade en skön julafton maken, yngsta sonen Simon och lilla jag. Blev en del TV-tittande, vi åt god mat framför Kalle Anka som är tradition att se hos oss oavsett om vi firar med barn eller inte. Vi lyssnade mycket på julmusik som vi hade på som lagom lågt bakgrundsmusik. Vi fika och proppa i oss massor med choklad och sötsaker. Så nu har man kanske fått i sig hela 2019 dos. Idag blir det kanske en tur till Kvicksund men vi får se vad dagen vill med oss idag. 

Vid fikabordet och maken så glad med sitt glas Calvados.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *