En helt vanlig dag

Förväntningar och hopp

Det var den julen, den kom och försvann lika fort. Men otroligt sköna dagar. Och nu har jag arbetat i två dagar, snacka om att jag kände mig mör båda dagarna. Nu tycker jag vi kan ta ett hopp till april för vinter kan jag vara utan trots att vintern kan bjuda på fina dagar. Men att få se naturen börja spira med sin grönska. Och varma sköna dagar utan en massa påbyltade vinterkläder, det längtar jag till just nu. Men nu först ska det nya året firas in och jag känner förväntningar och hopp och känner glädje inför det nya året.

Har ej hunnit med att ta några bilder så ni får nöja er med mitt nylle idag. 

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *