En helt vanlig dag

Plocka bort julen

Vet att det är många som tycker det är på tok för tidigt att plocka bort julen. Men vissa år och speciellt de senaste åren kommer jag till en punkt då jag inte vill se den mera. Så i år åker den med en rungande fart ut på nyårsdagen om jag inte börjar lite smått i kväll. Jag har ju ändå haft julen hos mig en hel månad. Och när jag känner att det är dags så då bara MÅSTE det bort. Härligt att det inte längre är fyllt med skamkänslor att plocka bort den tidigt och att den anpassad till vår tid här och nu. Men nu går jag och väntar på att jag ska få hem en bordsduk som jag klicka hem från Hemtex. Ska bli så skönt att få hemmet återställt.

 • Den är så snygg den här duken och kommer att passa jättefint resten av vintern till det är dags att byta till vårens färgtema.
 • Ute är kallt och bistert idag. Skulle egentligen följt med maken och Kaisu på långpromenad men jag kände mig lite frusen. Och istället fick jag undan tvätten, förstår inte hur den där tvätthögen växer och växer hela tiden. Fem maskiner blev det.
 • Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR ? SNART SJUNGER VI IN DET NYA ÅRET!

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

5 Comments

 • Helena Roth

  Som tur är så är var och en herre/dam i eget hus, elelr hur?! Så är du trött på den e det ju klart att du ska städa ut den. Jag har väldigt lite pyntat så här är det ganska diskret liksom. Och julstjärnorna i fönstren älskar jag, de brukar få sitta uppe länge. 🙂

 • blondina

  blondina

  Jag tar bort julen efter nyår 🙂 fin duk btw 🙂 sv; Men tack fina du 🙂 Gott nytt år fina du ?? Kraaaam på dig

 • Emma Boman

  Självklart gör man som man vill. Det är ju verkligen inte en sak man ska känna känna skam för. I år försöker jag själv ha kvar julen lite längre. Tycker att jag lagt ner så mycket jobb på att ta fram den så det känns onödigt att redan plocka bort. Men som du säger, när man känner att men är klar med julen så måste den bort. Snygg duk det där. Det blir nog kanonfint! Gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *