En helt vanlig dag

En liten konstnär

En liten konstnär är Liam också. Igår måla han en rutschkana till farfar i födelsedagspresent. Han var så glad och stolt när han överlämnade den. Han är inte så liten mera utan hela 3 år och våran ögonsten precis som Stella är. Vi är otroligt tacksamma att vi har dom. Och jag brukar tänka att vi är så rika som har dom i vår närhet. La ut bilden på Instagram också och den fick direkt likes från bland annat konstlagret. Kul tyckte jag det var. Vi sparar alla fina teckningar från våran konstnär. 

Idag åkte julgranen väck har inte hunnit tidigare. Men nu är det gjort och det känns så skönt för nu är allt som har med julen borta. Men när jag skulle gå till garaget med den så halka jag i våran trappa som tydligen var isig. Föll ganska olyckligt då benen bara försvann för mig och jag föll baklänges och slog i ryggen. Ganska mörbultad känner jag mig men mest förbannad att jag inte märkte att det var halt. Nu får jag väl se om jag klarar att jobba imorgon. Men tar det iallafall bara lugnt idag och knaprar på Iprem så kanske det släpper tills imorgon. Om det ändå vore vår nu så man slapp den här vintriga årstiden.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *