Samarbeten

kalender året 2019 fixa den hos minkalender.se

I samarbete med minkalender.se

Nu har vi kommit in några dagar på det nya året 2019. Och vad skulle man behöva då? jo en kalender får hela året 2019. En kalender som du kan utforma efter ditt behov samt att göra den personlig med egna bilder för fram och baksida. En kalender är ett måste för mig i mitt arbete och det skulle vara roligt med en personlig kalender än en sån där tråkig vanlig svart kalender. Jag skriver i min kalender kundbokningar och hembesök och redovisar tider för mitt minne. Kan helt enkelt inte vara utan en kalender. Hos minkalender.se kan du som sagt utforma den efter ditt behov med egna bilder eller efter deras bildmallar. Klicka in er HÄR för att göra din kalender.

Den här är med deras egen mall och visst är texten skojig och häftig alltså bästa året med en full kalender med notisar och texter det vore nåt det. Så gör som jag och fixa till en bästa kalender för 2019. Hos minkalender.se får du bästa kalender som passar ditt behov och med dina egna bilder, bilder som du älskar.

Nu ska ni ha en fortsatt trevlig härlig söndag kväll så ses vi snart.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

2 Comments

  • blondina

    blondina

    Vet du man borde skaffa en och skriva in hur man jobbar 🙂 som man kan ha i väskan 😛 Den va ju jättefin <3
    sv; Men gud så coolt med lasershow hihi 😉 vi såg fyrverkerier sen mös vi en stund framför en film, sen sov vi för skulle jobba dagen efter 🙂 Hoppas att du har haft en god fortsättning fina underbara du 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *