Samarbeten

Hemma och kurerar mig och jackor

Inlägget är ett samarbete med Adviral och Stadium

Ryggen satte stop för mig idag så jag är hemma och kurerar mig. Ni som har följt min blogg vet ju att jag ramla i våran trappa igår. Och idag känner jag verkligen av det onda.

Så istället tänkte jag dela med mig av dessa fina jackor som kommer från Stadium. Gillar kläder som går i rosa, röda och lila toner. Tycker att dessa var skitsnygga. Sen är det så bra att ha en bas med ett par olika jackor i garderoben. Och min garderob borde jag nog fylla på med en snygg jacka.

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. PEAK PERFORMANCE W Anima Jkt / 2. PEAK PERFORMANCE W Anima Jkt / 3. EVEREST W Terrain Jacket / 4. PEAK PERFORMANCE W Teton J / 5. PEAK PERFORMANCE W Helo Light Jkt / 6. EVEREST W Ski Jacket / 7. WEARCOLOUR W Ida Jacket / 8. PEAK PERFORMANCE W Spokan Down Jkt / 9. THE NORTH FACE W Chakakhan Jkt / 10. WEARCOLOUR W Homage Anorak / 11. NITRO W Aaran Jacket / 12. PEAK PERFORMANCE W Radical 3l Jkt

Visst var dessa jackor snygga och Stadium kan man alltid hitta snygga sportiga och trendiga jackor. Mina två favoriter blev nummer 8 och 11, vilka blir dina favoriter.

Nu ska ni ha det så gott så här på veckans första dag.

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *