En helt vanlig dag

Bloggvän ska läsa min bok.

Inlägget har annonslänkar från Adviral

Idag har jag skickat iväg min bok till en bloggvän som ska läsa den hon har också en blogg på Delacay. Det ska bli spännande och se vad hon tycker om min bok. Hon sa att hon skulle blogga om den. Tycker det är roligt att blogga på den här portalen då vi är några stycken nu som läser varandras bloggar och kommenterar också.

Har även packat en massa paket idag. Ibland på Tradera så är det många som köper av mig samtidigt och då blir det mycket att göra. Rumsgranen fick också en skvätt vatten idag. Den verkar trivas väldigt bra så kanske den lever till nästa jul. Eller så överlever den inte under kommande sommar. 

Tyckte dessa parfymer verkade väldigt intressanta speciellt den med iris och vanilj. Kanske ni blir lika nyfikna som jag på dessa dofter.

Nu ska jag tassa iväg till köket och brygga mig en kopp kaffe.

Tjingeling! Ses snart igen

This post contains adlinks from Adviral

 

 

201 APPLE & DRIFTWOOD / 101 CLEMENTINE & VIOLET FLOWER / 501 IRIS & VANILJ

Vad roligt att just du titta in hos mig, hoppas du hitta något som passa dig. Innan du lämnar mig sätt en kommentar så hittar jag tillbaka till dig. Tjingeling och ha det så fint!

3 Comments

 • Carina

  Åh så roligt!
  Jag har tidigare läste en bok innan boktryck t.om. som en vän skrev. Jätteroligt.
  Förstår att det ska bli spännande att läsa bloggvännens inlägg sedan 🙂

  Lycka til 🙂

 • blondina

  blondina

  ÅHH skulle också vilja läsa din bok 🙂 sv; Men tack jag gillar den jättemycket, har inte vågat dricka kaffe ur den..vill inte förstöra den..fjantigt huh 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *